Tianjin Decho International Trade Co.,Ltd

Anti-otisky prstů povlak na nerezové oceli

Čas vydání: 2020-06-15 10:01:49  Hity: 6

Nerezová ocel proti otiskům prstů označuje nerezovou ocel potaženou průhledným bezbarvým nebo světle žlutým nanokovovým polymerním kompozitním povlakem, který po sušení pevně spolu s povrchem z nerezové oceli tvoří transparentní pevný ochranný film. Proces odolný proti otiskům prstů vznikl v Japonsku, aby vyhověl potřebám výroby domácích spotřebičů, zvyšuje výskyt kovových desek a brání lidem v dotyku s povrchem těchto desek, aby zanechali otisky prstů, olej, pot, prach atd., Aby ztratili lesk .


Ošetření proti otiskům prstů neznamená, že otisk prstu nebude natištěn na povrch nerezové oceli, ale stopa otisku prstu je lehčí než běžná nerezová ocel a relativně snadno se s ní manipuluje a nezůstanou skvrny. Obecně se získává po broušení, tažení, leštění, zrcadlení, pokovování titanem / mědí a dalším zpracováním pro plechy z nerezavějící oceli   a cívka.

Účinek anti-fingerprint závisí na tloušťce povlaku. Čím je vrstva silnější, tím lepší je účinek nerezové oceli na otisky prstů. Ale příliš silný povlak bude tvořit oranžové dermatoidní zrno na povrchu nerezové oceli, které ovlivňuje vzhled. Obecně řečeno, čím větší je povrchové napětí, tím snazší je přilnout k jiným objektům, ošetření proti otiskům prstů má za následek snížení napětí kovového povrchu povlakem. Kompozitní povlak má tloušťku 1 až 10 mikronů a obsahuje oxid křemičitý, který může změnit původní odrazivost a vysoké rozptylové vlastnosti nerezové oceli.


Výhody zpracování otisků prstů

20200406214510d125e30d468d4a3894cb31581464b7e9.jpg

Dobrý vzhled: Nerezová ocel proti otiskům prstů má vynikající odolnost proti otiskům prstů a proti znečištění. Není snadné se držet otisků prstů, prachu a jiných znečišťujících látek. Nerezová ocel s lepším povrchem než běžný kovový povlak, který dobře udržuje kovovou strukturu, prodlužuje životnost nábytku a snižuje běžnou údržbu.

Vysoká tvrdost: Tyto hydrofobní povlaky proti otiskům prstů mají velmi dobrou tvrdost, která může chránit kovový povrch, aniž by se snadno poškrábal, loupal a zožloutl.

Vynikající antikorozní schopnost: Nerezová ocel bez otisků prstů má vynikající antikorozní vlastnosti, může účinně zabránit vnější erozi, výrazně prodlužuje životnost domácího spotřebiče.

 

Bez otisků prstů   nerezová deska   se široce používá ve výtazích, bezpečnostních dveřích, interiérech automobilů, hotelové výzdobě, domácích spotřebičích, leteckém vybavení, lékařském vybavení, osvětlení, nábytku atd. Test zjistil, že byl velký rozdíl mezi částí proti otiskům prstů a částí bez otisků prstů v ochraně proti stejné vnější kontaminaci stejných desek / plechů z nerezové oceli a dřívější doba použití je mnohem delší než ta druhá.



Předchozí: Stručné představení hliníkov...

další: 10 nejčastějších otázek při...